14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

AMFILOHIJE JE DUHOVNI BRAT RADOVANA KARADŽIĆA

Izvor: Dani

Autor: Antena M

  • viber

Walther

Bravo Popoviću. Moja malenkost potpisuje svaku Tvoju riječ.

Misko

Budimo iskreni Milo i DPS jos otvaraju kisobran kad u Beograd pada kisa,a ovamo zabrinuti za CG ili sebe,zar je moguce da se i dalje dozvoljava TV Happy,Pink i ostalima nevidjena mrznja prema Crnogorcima i Crnoj Gori,pa presjednik CANU je Milov covjek,ma ima sijaset primjera crnogorskog unutrasnjeg zla jaceg no izvan Crne Gore,sve foliranti!

Dukljanin

Auuuu kako čovjek fino ispričao sve,svaka mu ko Njegoševa. Pročitao sam u dahu cijeli tekst. Teška vremena rađaju velike ljude. Jedan od njih je Popović. Do zadnjeg zareza sve tačno i jasno.

Pero

https://www.danas.rs/nedelja/kome-smeta-crnogorski-zakon-o-verskim-zajednicama/

komita

Svaki dan objavljivati ovakve komentare dako narod zavedeni shvati o cemu se radi.Dje su i drugi intelektualci da se pojave i plasiraju tu svoju intelektualnost.Sve se svelo na dvoje -troje hrabrih ljudi da objasne,a to je i suvise malo.Crnogorci trgnite se iz sna da ce neko drugi odbraniti nasu zemlju.

Glavu gore Crna Goro

Šta reći a ne zaplakati, trideset godina provodimo u borbi za crnogorsko nacionalno i duhovno biće i suverenost CG! Neka ćute oni koji su śutnji skloni -apanažisti, kravatari i slični umiveni izdajnici. Bradata skupina je sramota za vjerujući narod koji ne shvata da je zaveden zbog njihove masanice!

danilo s.

Tačno i veoma precizno identifikovana sva otvorena pitanja sadašnjeg trenutka u CG. I pored ozbiljnosti situacije optimista sam. Vjerujem da će gradjani CG izabrati pravi put. Nećemo valjda umjesto u 21 vijek i doba AI - krenuti u mrkli mrak srednjevjekovne teokratske države? Na čelu sa fanatikom?

bodin crnogorac

sve tacno i veliko bravo!!!!

Nikac Od Rovinja

Još jednom briljantan gospodin Popović.

Nikac

Popovicu odlican text,sa postovanjem vazda si bio na braniku Crne Gore

Ana

Bravo Mijo Popovicu!Pricao si i onda kada su svi cutalali o pitanju crnogorske autokefalne crkve,pricas i sada kada je vecina crnogorskih institucija, koje bi prve trebale da se oglase,u dubokoj hibernaciji..ili komi iz koje ce se probuditi tek kada se prizna Crnogorska pravoslavna autokefalna crkva

Željko Jovović - pisac

Tako je Mijo, ali kao da DRŽAVA nije odlučna da spriječi novu 1918. Ne znam što čekamo više...

dobar tekst

Popović je ne po prvi put pokazao veličinu duha i patriotizma. Beograd je prava adresa za sve patnje koje je prošao Balkan minulih decenija. CG je nikad jača. Neka šetači mirno šetaju mirno, mirno. Ono što imaju potajno na umu nece nikad ostvariti.