16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

16° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Želim da ujedinim sve pravoslavne vjernike, kako sprske tako i crnogorske nacionalne pripadnosti

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Katunjanin

Konacno smo iscerali stvari na cistinu . To je jos od 1918g jedino moguce ispravno rjesenje .A zapravo jos od doba D.Obradovica ,Garesanina i plana kako da se Crna Gora unitarizuje , i posrbi preko mozga i dobije izlaz na more.Sacuvaj me Boze Srpske ljubavi !

xxxx

Tako je Milo. Samo da to ubrzamo malo da ne cekamo 20godina.

Nikola

Ovaj čovek ma kakvim da ga smatraju botovi ima jasnu viziju svoje zemlje,ne mešajući se u ničije unutrašnje stvari,i glasno traži da ga ostave iz okruženja u ne samo njegovoj viziji budućnosti Crne Gore. Ko u ovom vidi problem taj je slep kod očiju i ušiju.Nisam bot niti imam takvu nameru da bude

Andjela

CARE, samo tako sa stavom, istoriskim dokazima bez okolisanja bez alternative! Nema nagodbe!

Crnogorka

Nesmiju sad pokleknuti pregovarači, ovo im je pogonsko gorivo! Kuni Amfi koliko god oćeš, verba volant, Mi se konačno kući vraćamo! Živjela Crna Gora! i bez unutrašnjih i spoljnih okupatora molim!

Rat protiv CG

Evidentno da ova histerija ili frontalni napad koji se srucio na Crnu Goru sve manje veze ima sa samim zakonom pokojem niko ne otima "svetinje" koje nisu nista manje crnogorske ako ne i vise.

Rat protiv CG II

Ovo je udar hibridnog rata od drzava Rusije i Srbije sa ciljem da se smijeni prozapadna vlast sa srpskim nacionalistima.Srbija time postize cilj stvaranja jos jedne Rep Srp. i asimilacije preostalih Crnogoraca.Rusija prosiruje zonu u Evropi sa duplom dobiti: luke na Jadranu i nastavak podrivanja EU

Nina

Ma to predsjedniče, jer pola građana ima krivu percepciju identiteta, koja je dovela do ovoga danas.Nisu edukovani ni od kuće, ni škole, biti će u početku galame, ali to može biti samo dobro, pogotovo djeci i budućim naraštajima da im se ne ponovi ovo što se upravo događa.Respekt.

Milovac

Bravo za naseg legedu tako treba da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Svaka cast za sve sto si uradio za Crnu Goru !!

CG1

Svaka Vam čast gospodine ĐUKANOVIĆU, tako,treba dat do znanja neprijateljima Naše CRNE GORE, da nema povratka sa puta ka slobodnoj Evropi. Oni još žive u 14-15-tom vijeku,šetači samo neka šetaju,valjda će se opametiti,ko zna možda... DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA!!!!!!

Deny

Srbija je oduvek činila neprijatelske korake prema svom okruženju. Bosna, Hrvatska, Kosovo a Crnu Goru je eksremno nipodoštavala. CG, nadam se, izvukla se ispod šape RuskoSrpskog savremenog pravoslavnog neprikrivanog Talibanskog despotizma. Zato niko iz okruženja ne želi sa Srbijom da ima posla.

Nenad

Predsjedniče, već su se ujedinili, samo protiv tebe :)

haker

@Nenad Kakav si ti Čkalja, aooo...bas si saljiv. Pokazace tebi predsjednik na izbore kakvo je stanje.