9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Još jedan težak incident: Djeca mahala srpskom trobojkom i uzvikivala političke parole

Autor: Antena M

  • viber

KK

Svjedocimo krajnjem rezultatu minulog rada DPS -a koji je uporno zanemarivao rad na identiteskim pitanjima i ignorisao svakodnevna kršenja zakona o državnim simbolima dok su uvozni popovi iz Srbije i Bosne marljivo i vrijedno radili sa našom djecom učeći ih da mrze svoju drzavu

Igor

Uvjeren sam da će Crna Gora preživjeti i izaći snažnija nakon svih napada koji se kontinuirano dešavaju već duže vrijeme! Da je vječno Crna Gora!

MNE

Je li ti ovo ponižavnje i diskriminacija srba Vučiću ? Laž je naš nacinalni i državni interes .To u potpunosti i dosljedno sprovodite .

bodin

DRZAVO REAGUUUJ! Izbaciti iz skole i roditeljima novcane kazne 10 000€ , pa bi se naucili svi da postujete i zastave i himne i sve. I jos nesto "bravo" za roditelje kako su fino vaspitali djecu , za 7-8godina sa ovakvim ponasanjem vidim ih u ZIKS.

andro

uz ovako mlitavu vlast,sa svim njenim necinjenjem,tesko da ce c g pprezivjeti.pocnite da vjezbate cetnicke pjesme i ekavski,ka df dodje n\na vlast.nazdravlje!

KK

Ovo je rezultat minulog rada ovih "dps" - ovaca koji danas setaju sa popovima ruku pod ruku na litijama. Pogledajte i te "dps" - ovce u Pljevljima kako rade zajedno sa DF -om u skupstini opštine. Sramota !

Luigi

Ko smije sa zapali Nasu zaatavu u nasu drzavu

Finger

Ovu đecu i porodice treba bez ustezanja obilježiti za sva vremena.Ako ikad dođu da nešto traže od države …samo im pokazati ono što Italija ima već sto godina – fedina penale.Ne može se istovremeno raditi ovo i od strane ministarstva dobivati bilo šta.Mi plaćamo poreze da Crna Gora ide nekim drugim putem i odgaja neku drugačiju djecu.Crna Gora je poslije atentata na Knjaza Danila znala šta joj je činiti sa porodicom izroda…

Ana

Svakodnevno prolazim pored ove skole,i jednostavno ne mogu da vjerujem da su djeca toliko nevaspitana.Ne moze covjek normalno proci pored njih,da oni ne pocnu sa dobacivanjem bilo kome,ne obracajuci paznju na to da li je neko stariji od njih ili ne. Ovo je samo jos jedan dokaz njihovog nevaspitanja.

Nina

Pa šta više reći, treba djelovati.Da su oni prvi kažnjeni, kad drugačije ne razumiju, meni ovo radili isto.Djeca su ono što su im roditelji i ne samo kazniti jednokratno, već stigmatizirani, jer će i njihova djeca činiti isto.Nikada neće biti prijatelji ove države, ponašati će se retrogradno, a ubirati njene benefite, jednako kao i oni što bi život za nju dali, jer to je već u njima...

Milka

Ako Crna Gora sada popusti,zauvijek ce se zaboraviti ime crnogorsko.Zaboravice se zauvjek casne komitske borbe za cast i slobodu Crne Gore.Zaboravice se sve muke crnogorskog naroda pod srpskomo okupacijom,uzaludna ce biti zrtva porodice Zvicer .Zaboravice se antifasizam.Utonucemo u mrak.