10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ambasada SAD u Crnoj Gori upozorila na moguće terorističke napade

Društvo

Comments 3

Ambasada SAD u Crnoj Gori upozorila na moguće terorističke napade

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Ambasada SAD u Podgorici upozorila je svoje državljane na moguće terorističke napade u Crnoj Gori tokom predstojećih praznika.

"Tokom praznika sigurnosne mjere u Crnoj Gori ostaju povećane usljed prijetnji međunarodnih terorističkih grupa i pojedinaca širom Evrope inspiriranih ekstremističkom ideologijom", upozorili su iz Ambasade SAD svoje građane, piše Agencija Srna.

U upozorenju se navodi da ekstremisti nastavljaju da se fokusiraju na turistička mjesta, tržne centre, aerodrome, restorane, vjerske objekte, mjesta transporta.

Američki državljani se savjetuju na poseban oprez prilikom posjeta festivalima ili nekim drugim prazničnim dešavanjima, vjerskim objektima i mjestima masovnih okupljanja.

Oni se savjetuju da još jednom razmotre svoje lične sigurnosne planove, budu svjesni svoje okoline te da prate lokalne medije da bi bili obaviješteni.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Peko

@baka, Benifit nam stize uskoro ,nato zasluga dako nas amerika spasi hihihihihihi !!!

baka

@Benifit Pa 16 oktobra smo imali pokusaje terorizma . Prije toga takodje. zaboravili ste kako ste pokusali molotovljeevim koktelima zauzeti parlament . Nama ne treba veceg terorizma od vaseg. A NATO je za vas penicilin .

Benifit

Eto vam benifit od ulaska u nato ,upozoravala vas je opozicija dacemo biti na meti terorista sto je dps negirao uvjek sada se cesite po glavi kazite da amerika siri propagandu sada.