7 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija kod trojice Kolašinaca pronašla kokain, jedan uhapšen

Društvo

Comments 0

Policija kod trojice Kolašinaca pronašla kokain, jedan uhapšen

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Službenici kolašinske policije su, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, kod tri osobe pronašlii i oduzeli kokain, saopšteno ej iz UP.

''Pregledom B.M. (21) iz Kolašina, policijski službenici su pronašli pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain. Nadalje, kontrolom vozila kojim je upravljao V.B. (44) iz Kolašina, dok se u vozilu se nalazilo lice J.V. (31)iz Podgorice, policijski službenici su kod J.V. pronašli pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain''- navedeno je u saopštenju.

Protiv B.M. i J.V. su nadležnom sudu podnijeli zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zlupotrebe droga.

''Takođe, kolašinska policija je lišila slobode I.V. (36) iz Kolašina zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom ovog lica policijski službenici su takođe pronašli i oduzeli materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Nakon toga je izvršen pretres prostorija koje koristi ovo lice i tom prilikom je pronađena i oduzeta materija za koju se isto sumnja da je kokaini vaga za precizno mjerenje. Kod I.V. je ukupno pronađeno i oduzeto 11,2 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain''- zaključeno ej u saopštenju policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR