9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kamenovan voz u Nikšiću

Društvo

Comments 0

Kamenovan voz u Nikšiću

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

U nikšićkom naselju Kličevo sinoć je oko 20 sati kamenovan elektromotorni voz koji saobraća na relaciji Nikšić – Podgorica, a na njemu je polomljen jedan od prozora, navedeno je u saopštenju Željezničkog prevoza.

Voz je, kako su naveli, nakon kamenovanja i utvrđivanja da može bezbjedno nastaviti saobraćaj, nastavio svoj put ka Podgorici.

Pri dolasku u Podgoricu, pripadnici MUP-a su odradili uviđaj o tom vanrednom događaju.

Kako su naveli iz ŽPCG, još jedno kamenovanje voza dogodilo se 3. februara kada je kamenovan međunarodni voz koji saobraća od Bara do Beograda.

Voz je tada kamenovan oko 20 sati na Zlatici, pri izlasku iz Podgorice, i polomljeno je nekoliko stakala na prvom vagonu spavaćih kola i spoljno staklo na ulaznim vratima tog vagona, kao i na kolima koja su u vlasništvu preduzeća “Srbija voz”.

Takođe, kako su naveli, kamenovanje je izazvalo i naprsnuće stakla na upravljačnici lokomotive.

“Ovi nedavni događaji, koji se često dešavaju na našim prugama, izazvali su ne samo prekid saobraćaja, kašnjenje vozova i poremećaj reda vožnje, već i ugrozili bezbjednost saobraćaja i naših putnika. Navedeni slučajevi vandalizma su za svaku osudu, te apelujemo na naše sugrađane da se odgovornije i savjesnije ponašamo prema javnoj imovini, čije je očuvanje ne samo u državnom i opštem interesu, već i u ličnom interesu svakog od nas”, navode iz ŽPCG.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR