Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Knežević: Koliko je Brajović dobio novca na ruke da zatvori dug?

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Knežević: Koliko je Brajović dobio novca na ruke da zatvori dug? Foto: Novost.rs

Nakon što je predsjednik Parlamenta Ivan Brajović  odgovorio Dušku Kneževiću da je dug prema Atlas banci izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje, oglasio se ponovo Knežević. 

 Brajović je kazao i da odbija da bude uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije.

“Predsjednik Skupštine Crne Gore je priznao da je imao dug prema Atlas banci i da je taj dug zatvorio prodajem naslijeđenog zemljišta. Oko depozita JP Aerodromi CG u Atlas banci i njegovog aranžmana tim povodom neće još da govori. Pošto izbjegava da javnosti kaže punu istinu, postaviću mu još nekoliko pitanja", navodi Duško Knežević u reagovanju na saopštenje Brajovića.

''Da li želi da upozna javost sa sadržinom našeg razgovora 21. avgusta 2018. u restoranu Elit u Atlas centru u Podgorici? Sastali smo se u 13:07 sati i započeli naš dogovor. Da ga unaprijed obavijestim da ja imam precizan dokaz o sadržini tog razgovora.

Ko je pravno lice koje pominje u aranžmanu za prodaju zemlje? Ko mu je omogućio ugovor sa tim pravnim licem i kako su kontaktirali? Kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru? Koliko je ta zemlja plaćena i kolika joj je bila stvarna cijena?'', navodi Knežević.

On pita, da li će Brajović upoznati javnost sa visinom duga i dati izvode sa svog računa?

''Koliko je dobio novca na ruke da, uz prodaju zemlje, zatvori dugovanja nastala zato što su članovi njegove porodice lake ruke na karticama i zato što je imao problem da ih zaustavi u trošenju?

Da li će  Brajović upoznati javnost sa visinom duga, dati izvode sa svog računa, saoštiti koliko je kasnio sa plaćanjem i detaljno objasniti način na koji je izmiren dug? On je predsjednik parlamenta i tako visoka funkcija valjda podrazumijeva da svaki građanin Crne Gore zna šta mu je radio predsjednik'', ističe Knežević.

U svom reagovanju, Duško Knežević, dalje poziva Brajovića da upozna građane Crme Gore sa donacijama njegovoj partiji.

''Možda bi bilo dobro i da prethodno konsultuje Vujicu Lazovića i Damira Šehovića, ako uopšte komunicira sa njima kao ranije. Što se tiče depozita JP Aerodromi CG, ima još priliku da kaže šta se dešavalo i zašto je tim povodom u sukobu sa članom svoje partije i direktorom Aerodroma Danilom Orlandićem. G. Brajoviću, znam šta ste govorili tokom svog boravka u Americi i kako ste se pravdali. Nijeste govorili istinu'', zaključuje Knežević.

Ostavi komentar

0/300