10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Djeca iz Glavnog grada i ove godine na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”

Društvo

Comments 0

Djeca iz Glavnog grada i ove godine na manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope”

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Zamjenica gradonačelnika Glavnog grada Slađana Vujačić potpisala je Ugovor kojim je Podgorica prihvatila učešće u projektu „Crna Gora u ritmu Evrope“, koji okuplja više od 20 opština Crne Gore, kao i učešće više ambasada.

Direktor projekta „Crna Gora u ritmu Evrope“ David Makević izložio je ovogodišnji koncept projketa, pa je naglašeno da će djeca iz Glavnog grada-Podgorica nastupiti na jeziku jedne od zemalja Evrope, Australije ili Izraela koja im bude dodijeljena od strane organizatiora, a takmičenje „Crna Gora u ritmu Evrope“ – 2019. održaće se krajem maja ili početko juna u opštini Tivat, koja je pobjedom na posljednjem takmičenju i dobila titulu domaćina u novoj sezoni, saopšteno je iz PG Biroa. 

Audicija će se, u saradnji sa direktorima osnovnih i srednjih škola, održati do kraja februara, gdje će biti izabrani najtalentovaniji učenici koji će predstavljati Podgoricu na ovogodišnjem takmičenju.

"Podsjećamo, na audiciju se mogu prijaviti djeca uzrasta od petog razreda osnovne škole zaključno sa četvrtim razredom srednje škole. Nagrada za djecu pobjednike je putovanje u jednu od zemalja koje podržavaju ovo takmičenje, a za opštinu čija će djeca pobjediti benefit je finalni televizijski prenos iz te opštine i organizacija novih projektnih aktivnosti", navedeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR