11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na osnovu potjernice: Podgorička policija uhapsila šest osoba

Društvo

Comments 0

Na osnovu potjernice: Podgorička policija uhapsila šest osoba

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Podgorička policija uhapsila je tri osobe za kojima su bile raspisane potjernice, jedna lokalna i dvije nacionalne i to: B.L. (45), S.K. (45) i N.A. (27).

"Osim toga, po nacionalnim potjernicama su lišeni slobode i E.N. (31) iz Bara i A.M. (36) iz Podgorice, a koji su se potraživali na osnovu potjernice Višeg suda u Podgorici zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije. Ova dva lica su sprovedena nadležnom sudu", saopšteno je iz UP. 

Podgorička policija je, postupajući na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao NCB Interpol Beograd, uhapsila Momčila Ivanovića (27) iz Valjeva.

"Ivanović se potražuje na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Beograd radi izdržavanja kazne zatvoa u trajanju od godinu dana i šest mjeseci, a koja mu je izrečena zbog krivičnog djela teška krađa.Za njega je sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio ekstradicioni pritvor”. 

Osim toga, službenici podgoričke policije su u prethodnom periodu intenzivirali aktivnosti u  kontroli bezbjendnosno interesantnih osoba koje su  realizovane kroz rad operativnih grupa i kroz redovne kontrole uniformisanih policijskih službenika, saopšteno je iz policije. 

"U sklopu preduzetih mjera i radnji policijski službenici CB Podgorica i odjeljenja bezbjednosti u sastavu, Danilovgrad, Cetinje i Kolašin, su kontrolisali ukupno 243 bezbjednosno interesantna lica iz Podgorice iz drugih gradova Crne Gore koja su se u tom momentu, po bilo kom osnovu, nalazila na području nadležnosti CB Podgorica i pripadajućih odjeljenja.Službenici CB Podgorica u narednom periodu nastaviće sa planskim aktivnostima u cilju sprečavanja ulične prodaje narkotika i nedozvoljene trgovine akciznom robom, pronalaženjem predmeta izvršenja krivičnih djela i prekršaja kao i lica za kojim se traga", zaključeno je u saoppštenju UP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR