17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nakon intervencije policije u Baru, Baković pokreće ispitni postupak

Društvo

Comments 2

Nakon intervencije policije u Baru, Baković pokreće ispitni postupak

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Zaštitinik ljudskih prava i sloboda Crne Gore Šućko Baković s pažnjom prati situaciju u Baru, a povodom poslednjih dešavanja u vezi sa intervencijom policije, pokrenuće ispitni postupak po sopstvenoj inicijativi.

"Informacija da je jedna od učesnica protesta nažalost izgubila bebu, dodatno je uznemirila barsku i širu javnost. Imajući u vidu situaciju da građani ne odstupaju od svojih zahtjeva i građanskog aktivizma i sa druge strane stavove predstavnika lokalne samouprave, koji takođe ne mijenjaju planove u vezi sa izgradnjom vrtića-jasno je da se stvorila neprijatna atmosfera koja zahtijeva hitno rješavanje", saopšteno je iz institucije na čijem čelu je Baković.

"Nadamo se da će obje strane pokazati spremnost da dijalogom i u mirnoj atmosferi dođu do rješenja koje je, u postojećim uslovima, od najboljeg interesa za građane i sam grad", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Knjaz Danilo

Jedini krivac je odje majka,policija je pomjerila sasvim normalno a ona je svo vrijeme vristala kao histericna i normalno je da ce da podbaci.Koja normalna trudnica rizikuje zivot djeteta radi vec pocupanog drveca,sta je ocekivala da ga ponovo zalijepe super lijepkom.Jos je legla na hladan pod.

mr

Mislim da ste prevrsili svaku mjeru u treniranju strogoce prema policiji. Imam utisak da vam je cilj da ih naćerate da se pokupe i idu kuci. Pogledajte kako se to radi u okruzenju i EU. Imam nadu u Veljovica da nece dozvoliti izivljavanje nad policijom koje sve vise uzima maha.