16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
IBD dobio aparat za dijagnostiku oštećenja sluha

Društvo

Comments 0

IBD dobio aparat za dijagnostiku oštećenja sluha

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Zaposleni u Crnogorskoj komercijalnoj banci  donirali su Institutu za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) aparat za dijagnostiku oštećenja sluha Timpanometar, vrijedan sedam hiljada eura i kontraslušalice DD45C. 

Direktoru IBD-a Saši Radoviću donaciju su uručili glavni izvršni direktor CKB-a Pal Kovač i direktorka Kabineta glavnog izvršnog direktora i direkcije za ljudske resurse Branislava Maja Vukčević. 

Radović je, kako je saopšteno iz KCCG, objasnio da se Timpanometar koristi u svakodnevnom radu u ambulanti otorinolaringologije (ORL), prilikom dijagnostike oštećenja sluha kod djece. 

On je kazao da oko 11 hiljada pegleda godišnje u ORL ambulanti IBD iziskuje dobru i kvalitetnu dijagnostičku podršku, i da je aparat došao u prave ruke.

„U ime KCCG, IBD, Odjeljena otorinolaringologije i u svoje lično, želim da zahvalim CKB na značajnoj donaciji. Volim uvijek da dam pečat iskrenosti koji doživljavamo od CKB u kontinuitetu, a to je da sa posebnom pažnjom prate aktivnosti IBD”, kazao je Radović.

Kovač je naveo da je ponosan i zadovoljan što već sedmu godinu CKB donira IBD-u.

“Dodatno smo ponosni jer je to donacija koju daju zaposleni CKB, a ne samo banka, i to se svakako ne može tretirati kao neko reklamiranje ili puki marketing, zato što je to dobra volja zaposlenih i njihova percepcija doniranja i postupanja kao društveno odgovornih pojedinaca koji rade u kompaniji”, rekao je Kovač.

Prema njegovim riječima, više od 300 zaposlenih je učestvovalo u donaciji. 

“Svi smo ponosni što možemo na ovaj način, kao dio jedne opšte zajednice, da doprinesemo nabavci jednog takvog dragocjenog aparata IBD-u. Vjerujemo da ljekari i zaposleni u Institutu vide u zaposlenima CKB-a iskrene prijatelje, a vodi nas isti cilj – ljepša i zdravija budućnost djece“, zaključio je Kovač.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR