11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: Pobjeda u Baru dokaz da se režim samo buntom i ulicom može pobijediti

Društvo

Comments 3

URA: Pobjeda u Baru dokaz da se režim samo buntom i ulicom može pobijediti

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Povlačenje plana o gradnji vrtića u dvorištu gimnazije u Baru velika je pobjeda građana Bara ali i Crne Gore i ogromno ohrabrenje građanima da u subotu dođu na proteste protiv nakaradnog sistema koji je uspostavila najkriminalnija i najkorumpiranija vlast u istoriji Crne Gore na čelu sa svim funkcionerima DPS-a, pa i aktuelnim premijerom Markovićem, poručeno je danas iz Građanskog pokreta URA.

“DPS je ovim postupkom na cjedilu ostavila najomraženijeg predsjednika opštine u Crnoj Gori Dušana Raičevića, koji bi da ima i malo osjećaja dostajanstva automatski podnio ostavku. To se naravno neće desiti jer je sazrio u političkom krilu DPS-a. U ovom trenutku kada je gnijev i bunt građana sve više na vrhuncu, šefovi su iskalkulisali da bi ovim potezom ušićarili sitne i jeftine političke poene”, smatraju u Građanskom pokretu URA.

Kažu i da bi, da je zakona u Crnoj Gori, Dušan Raičević morao da odgovara za nasilje policije na ulicama Bara a kojim je rukovodila njegova partija.

“Nije prošlo mnogo vremena otkad je i Ministarstvo prosvjete na čelu sa ‘neraspoloženim za novinarska pitanja na ovu temu’ Damirom Šehovićem izričito odbilo da vrtić gradi na drugoj lokaciji jer su htjeli da nastave osioni niz koraka karakterističan za njihovu tridesetogodišnju vladavinu. U naletu gnijeva i bijesa građana nijesu mogli da nastave dalje”, smatraju u URI.

Dodaju i da je ovo najbolji pokazatelj građanima da se bunt isplati i da od sjedjenja kući nema ničega.

“Niko neće promijeniti našu stvarnost, ako to ne uradimo sami. DPS je na koljenima, dodijalo je građanima od njihove trodecenijske korupcionaške i kriminalne vlasti i zato još jednom poziv – Ustani narode – Ulica slobode”, zaključuju u Građanskom pokretu URA.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

pistaljka

opet ce neko pripuniti dzep sa onih 80stabala,ovo je ocigledno testiranje gradjana i cutkanje sto rade decenijama,vlast nece da shvati da je ovo drzava njenog naroda i da narod za sve treba da bude pitan a bahati is sa funkcije

Tesla

Jeli URA cula sta je premijer rekao?Jesteli svjesni o cemu se radi?Znate li vi iz URE i ostatka opozicije sta ste novom narastaju u Baru napravili ovim? I vama je ovo uspjeh? Da ti se zgadi....necuveno!!!

Draško

Ispade da je URA organizovala proteste i pobijedila... Kićenje tuđim perjem ih samo srozava u očima javnosti i izaziva podsmijeh ljudi u Baru.