6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I sjutra isključenja zbog radova na mreži

Društvo

Comments 0

I sjutra isključenja zbog radova na mreži

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila će u Ulcinju dobiti dio Starog grada, a u Kotoru Škaljari, Risan, Morinj, Kostanjica, Pješčina, Vitoglava, Strp, Lipci i Jugopetrol.

U Baru će nova brojila dobiti ulica Ivana Milutinovića i Marticići.

U Podgorici će, zbog planiranih radova na mreži, od devet do 11 sati i 30 minuta bez struje biti dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, repetitor „Sjenica“ i dio Meduna, Gornji i Donji Rogami, Miletine Njive, Vranjske Njive, dio Veljeg Brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola Strana i dio naselja oko trafostanice “Zagorič”.

Od osam i 30 do 15 sati bez struje će ostati Barutana, Goljemadi, Begova Glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, Lipe, Zagora, Buronje, Pelinovo, Mrke, Peuta i dio Farmaka.

Od devet do 14 sati bez struje će biti Termoelektro, dio oko Cijevne, hladnjača „Krstović“, Balijače, Benziska pumpa Cijevna, Senić, Montenegro petrol, Servis „Vujačića“ i hladnjača „Novaković“.

Od osam i 30 do deset sati i 30 minuta bez struje će biti zgrada MUP-a na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, a moguća su i kratkotrajna isključenja u tom periodu dijela ulice Svetozara Markovića Bulevara Svetog Petra Cetinjskog).

U Danilovgradu će, od sedam i 30 do 17 sati, bez struje ostati Gostilje, Kopilje, Dobri Do, Ruišta i Vukotica.

Od osam do deset sati bez struje će biti Begovine, Plana, Strahinjići, Mamučevina, Suk, Novo Selo i privatno preduzeće Kovinić.

U Nikšiću će, od sedam do 17 sati, bez struje ostati Srni Do, a od osam do 17 sati dio Zagrada i Oblatna, Raspuće, Trešnjica i Rudokop.

Od devet do 12 sati bez struje će biti dio Školske, Gračaničke i Trgovačke ulice, od osam do 15 sati dio korisnika iz zgrade „Prosvete“ u Grudskoj Mahali, a od devet do 11 sati dio Ozrinića.

U Baru će, od 11 i 30 do 13 sati i 30 minuta, bez struje ostati korisnici koji se napajaju sa trafo-stanice „Ivan Milutinović“ u Sutomoru.

U Kotoru će, od devet i 30 do 11 sati i 30 minuta, bez struje biti dio naselja Sveta Vrača, pd devet do 11 sati dio područja Vitoglave u Risnu, a od 11 do 13 sati dio naselja Lipci.

Od deset do 17 sati i 30 minuta povremeno će bez struje ostajati naselje Dub u Grblju, dio naselja Kavač, Vranovići, Pobrđe, Bratešići, Šišići i Gorovići.

U Tivtu će, od deset do 16 sati, bez struje biti područje od Lepetana do Gradiošnice.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Kameno, Stanovčić, Žlijebi i Ubla, a od deset do 15 sati Zelenika i dio područja oko Pošte u Meljinama.

U Pljevljima će, od devet do 15 sati, bez struje biti repetitor „Gradac“, Glisnica, Crno Brdo, Jakupov Grob, Rađevići, Mironići, Boljanići, Jezera, Kovać, Potkovač, Zorlovići, Savine Vode, Raišići, Đuli, Milakovići, Pliješ, repetitor „Vrača“, Skenderovina, Babino Brdo, Đakovići, Metaljka i Prisoje.

Od devet do 13 sati bez struje će ostati ulica Narodne revolucije, postrojenja Vodovoda, Ciglana i stara pumpa.

Na Žabljaku će, od devet do 12 sati, bez struje biti Razvršje, Motički Gaj, Usijek, restoran „Izvor“, Smrčevo Brdo, Pošćenski Kraj, Virak, Kovčica, Vukodo i Pašina Voda.

U Andrijevici će, od devet do 13 sati, bez struje ostati dio sela Božiće, dok će u Beranama od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta bez struje biti selo Dragosava i dio sela Zaostro.

U Rožajama će, od deset do 11 sati, bez struje povremeno biti naselje Hurije, a od devet do 14 sati i 30 minuta struju neće imati dio sela Ređžoviće.

U Plavu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Liješće, dok će u Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje biti Kukulje.

U Mojkovcu će, od devet do 14 sati, bez struje biti Javorje.

U Kolašinu će, od deset do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Dugi Laz, a od deset do 14 sati Cerovica, Liješnje, Velje Duboko, Međuriječje, Trmanje i Vlahovići.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR