Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Krivična prijava protiv Budvanina zbog oružja i droge

| Postavio/la: Vladana Jovanović | Izvor: CdM

Krivična prijava protiv Budvanina zbog oružja i droge

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog D.D. (43) iz ovog grada zbog oružja i droge, saopšteno je iz Uprave policije. On se sumnjiči za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava i šverc droge.

Kako dodaju, vještačenjem je potvrđena sumnja policije da dva pištolja cal. 7,65 mm, osam komada municije i 65 grama marihuane, koji su pronađeni u hodniku zgrade u kojoj D.D. stanuje, pripadaju njemu.

D.D. je prethodno procesuiram krivičnom prijavom za 4,3 grama kokaina koji je tom prilikom pretresom pronađen u njegovom stanu.

Iz policije podsjećaju da su 8. septembra prošle godine kontrolisali sumnjive osobe, te su pretresom stana D.D. tada pronašli i oduzeli dva pištolja, municiju, kokain, marihuanu i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

“Pretresom su naime u stanu pronađena dva zamotuljka kokaina, težine 4,3 grama. Pronađeni su i vaga za precizno mjerenje kao i novac za koji se osnovano sumnjalo da potiče od prodaje narkotika. U hodniku ispred stana koji koristi D.D, u ložištu peći na drva, pronađena su dva pištolja kalibra 7,65 mm sa po četiri metka u okvirima, kao i biljna materija zelene boje za koju se osnovano sumnjalo da se radi o marihuani težine 65 grama”, navode iz policije.

Ostavi komentar

0/300