16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rasvijetljen napad na američkog državljanina u Novom: Napali ga zbog prolaska preko njihovog imanja?

Izvor: Ilustracija; Foto: kodex.me

Društvo

Comments 0

Rasvijetljen napad na američkog državljanina u Novom: Napali ga zbog prolaska preko njihovog imanja?

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili fizički napad na J.O.S. državljanina Sjedinjenih Američkih Država i tom prilikom identifikovali dva osumnjičena lica i protiv njih podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da su počinili krivično djelo laka tjelesna povreda, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Naime, službenici CB Herceg Novi su obaviješteni, 22. marta 2019. godine, od strane J.O.S. da su ga u Herceg Novom fizički napala dva njemu nepoznata lica.

J.O.S. je ukazana ljekarska pomoć u JZU Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Herceg Novom, a policijski službenici su odmah postupili po njegovoj prijavi i preduzeli sve neophodne mjere i radnje na identifikaciji i procesuiranju osumnjičenih lica", navodi se u saopštenju.  

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom.

"Kriminalističkim mjerama i radnjama službenici CB Herceg Novi su identifikovali lica osumnjičena za ovo krivično djelo, T.P. (67) i T.P.(40) iz Herceg Novog, i tom prilikom protiv njih podnijeli nadležnom tužiocu, shodno njegovom izjašnjenju,krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo laka tjelesna povreda.

Sumnja se da su ova dva lica sa J.O.S. prvo imala verbalni konflikt te da su ga potom i fizički napala, a sve zbog toga što je na putu do apartmana u kojem je bio smješten J.O.S. prešao preko njihovog imanja", dodaje se u saopštenju UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR