12 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog sukoba nakon utakmice: Policija uhapsila ukupno 10 osoba, Čaki Ivanoviću zadržavanje do 72 sata

Društvo

Comments 1

Zbog sukoba nakon utakmice: Policija uhapsila ukupno 10 osoba, Čaki Ivanoviću zadržavanje do 72 sata

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber
Saopšteno iz policije.

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Nikšić su, zbog napada navijača navijačke grupe „Varvari“ na policijske službenike nakon fudbalske utakmice u Nikšiću, kada je povrede zadobilo šest policijskih službenika, do sada, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem, lišili slobode deset osoba, saopšteno je iz Uprave policije. Aleksandru Čaki Ivanoviću određeno je zadržavanje do 72 sata.

Danas su slobode lišeni:

- A.I. (40), N.M. (24), S.V. (19) i M.B. (26), zbog sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, i
- S.D. (43), B.V. (30), L.B. (28) i M.S. (33), zbog počinjenog prekršaja iz čl. 30 Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.
Podsjećamo da su slobode juče lišeni i:
- R.R. (40) i M.V. (33), zbog počinjenih prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru i iz čl. 30 Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Kako dodaju, A.I, N.M, S.V. i M.B. su privedeni tužiocu koji je, nakon saslušanja, donio rješenje o zadržavanju za A.I. u policijskim prostorijama do 72 sata u kojem roku će biti priveden nadležnom sudiji za istragu, dok su N.M, S.V. i M.B. pušteni da se brane sa slobode.

"Sva lica lišena slobode su iz Podgorice. Kvalifikaciju krivičnih djela i prekršaja izvršio je nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

Policijske aktivnosti na identifikovanju i procesuiranju ostalih lica koja su napala policijske službenike i narušavala javni red i mir se nastavljaju", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Belo

Dosta ih je vlast stitila ... tosu sve fini momci... Sad kad su prekrdasili , e sad je to zbog protesta... Ovaj Ivanovic je odavno treba da zglaiza u spuz . Ako me sjecanje dobro sluzi , nije li se on prije nekoliko godina "igra" zoljom na zabjelo , tada ga nijesu dirali ...