17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici

Izvor: Foto:Glavni grad

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Otvoren Sajam automobila, motocikala i opreme u Podgorici

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.

Vešović je istakao da se partnerstvo i pokroviteljstvo Glavnog grada u ovoj manifestaciji pokazalo opravdanim.

“Pored činjenice da smo okupili veliki broj privrednika iz Podgorice i Crne Gore koji imaju ozbiljne promete i na ozbiljan način doprinose povećanju privredne aktivnosti, posebna motivaccija  da budemo dioe manifestacije jeste društveno odgovoran odnos organizatora, od čega bih izdvojio tzv. sporu trku u kojoj pobjeđuje takmičar koji na cilj stigne posljednji, što na poseban način promoviše bezbjednost u saobraćaju, koja je za nas u upravi Glavnog grada jako važna”, saopštio je zamjenik gradonačelnika.

Vešović je istakao da su organizatori “Auto Moto Show – Podgorica” uspjeli su da održe kvalitet sajma koji je prerastao u tradicionalnu manifestaciju.

“Podgorica je grad koji se permanentno razvija i demografski i strukturno i sad ima potrebu za sadržajima i prostorima u kojima bi se ovakve manifestacije mogle organizovati na jednostavniji način, sa boljim efektima. U Podgorici  već postoji nekoliko tradicionalnih sajmova. Ovo je jedan od njih. Imamo i inicijtive za brojne druge i sve to skupa nameće zadatak gradskoj upravi da stvori planske i druge pretpostavke da Podgorica dobije jedan adekvatan sajamski centar. Imamo konkretne i keredibilne incijative potencijalnih investitora za izgradnju sajamskog centra kroz model privatno-javnog partnerstva i, na taj način, daćemo konkretan doprinos da naš grad postane sajmsko-kongresni centar”, zaključio je Vešović.

Sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019” će u garažnom prostoru šoping mola Delta City za posjetioce biti otvoren do 20. aprila, od 11 do 21 sat. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR