16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte na vrijeme: Sjutra isključenja zbog radova na mreži

Društvo

Comments 0

Pogledajte na vrijeme: Sjutra isključenja zbog radova na mreži

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Tuzima, nova brojila će dobiti dio Sukuruća, a u Nikšiću Miločani, Božovići i Farma, dio Broda, dio Gornjeg Polja i Zagrad.

U Baru nova brojila dobiće Šušanj, Kopitivići, Bajramovići,
Most Đedovića, put ka staroj školi, Carevići i Žukotrlica, kao i ulice Anta Đedovića, G. Bojovića i Prve bokeljske brigade.

U Podgorici, zbog radova na mreži, bez struje će, od osam do 15 sati biti dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, repetitor - Sjenica i dio Meduna.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje bićeKosor, Kupusci, kao i dio Doljana, a od devet do 15 sati dio zabjelskih lamela u ulici Dušana Milutinovića.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, struju neće imati Bratonožićka ulica i dio naselja oko groblja u Zagoriču.

Na Cetinju, od devet do 15 sati, bez struje će ostati dio naselja Gipos.

U Nikšiću će, od osam do 15 sati, bez struje biti Pišteta, od devet do 14 sati Crkvice i Petrovići, a od osam do 15 sati Spila, Zagora (Savino Brdo), Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja) i Rokoči.

Od devet do 15 sati, bez struje ostaće Mrkošnica i dio Bulevara 13. jul, a u Ulcinju, od osam do 14 sati Donji Štoj i naselje kod nekadašnjeg restorana „Monako“.

U Baru će, od devet do 15 sati, bez struje biti Bjelila, Haj Nehaj i Sveta Ćekla (korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Kotorska vrata“), kao i objekti D10, D11, D12, C7, I30 i I33 na Topolici 2 koji se napajaju sa trafostanice „Grupacija D“ (povremeni prekidi u trajanju od 30 minuta u navedenom terminu).

Od devet do 14 sati, struju neće imati Kacići, Runje, Bobovište, Bljace, Koštanjica, Matguš, Tejani, Livari, Donji i Gornji Murići, Pinčići, kao i korisnici koji se napajaju iz trafostanice Bar – Bilje;

U Kotoru će , od devet do 13 sati, bez struje ostati naselja Autokamp, Vrbice i Opareni Brijeg u Dobroti, a od deset do 13 sati dio korisnika u centru Perasta.

U Tivtu, od devet do 12 sati, bez struje ostaće centar Tivta, kao i Tripovići, Kalimanj, Bonići, Župa, Kukuljina, Aerodrom - Tivat, Ostrvo Cvijeća i Brdišta (kratkotrajni prekidi u napajanju u navedenom terminu).

Od devet do 12 sati, struju neće imati Matkovići.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Kamneo, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a od osam do 14 sati dio korisnika ispod Španjole.

U Andrijevici će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Božiće.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Dolac, Veliđe, Crni Vrh, Praćevac, Bastahe, Lubnice, Glavaca, Vuča, Kurikuće, mHE „Jezerštica“ i katun „Jelovica“.

U Rožajama, od devet do 11 sati, struju neće imati dio sela Sinanovića Luke, a od 11 do 14 sati i 30 minuta dio sela Biševo.

U Plavu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Rudo Polje i jedan dio naselja Limski Most.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR