Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

U Podgorici uhapšen Željko Bulatović

| Postavio/la: Antena M

U Podgorici uhapšen Željko Bulatović

Policija je u Podgorici uhapsila bezbjednosno interesantnu osbu Ž.B. (50) nakon što su vještačenja potvrdila njihove sumnje da su revolver i pištolj koje je policija prije dvije nedjelje pronašla njegovi.

Policija je 6. maja u Ulici 8. marta u Podgorici pronašli revolver marke „Kolt“ a nakon toga i pištolj marke „Pietro Beretta“ bez fabričkog broja sa jednim metkom u cijevi i pet metaka u okviru. Policija je sumnjala da ih je Ž.B. bacio prije nego što su ga kontrolisali.

O tome je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici. Pronađeno oružje – revolver i pištolj upućeni su u Forenzički centar Uprave policije radi vještačenja.

Nakon vještačenja utvrđeni su tragovi Ž.B. na oružju.

"Preduzimajući dalje mjere i radnje policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče, nakon dobijanja rezultata pomenutog vještačenja, u Podgorici izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ž.B, kojom prilikom su pronađeni kriptovani mobilni telefon i dvogled za noćno osmatranja.

Ž.B. je lišen slobode, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu", saopšteno je iz policije. 

Bulatović je 2013. izašao iz zatvora gdje je bio na izdržavanju kazne zbog ubistva jednog od najpoznatijih crnogorskih sportista Samira Usenagića.

Amnestiran je tako da nije izdržao kompletnu kaznu na koju je bio osuđen.

Ostavi komentar

0/300