8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Cetinjani pokazali kako se slavi Dan nezavisnosti"

Društvo

Tag Video
Comments 0

"Cetinjani pokazali kako se slavi Dan nezavisnosti"

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Uz stihove poznatih pjesama jednog od najpopularnijih pop – rok sastava bivše Jugoslavije ,,Parnog valjak” proslavljen je sinoć Dan nezavisnosti na Dvorskom trgu na Cetinju.

Brojna publika, svih generacija u glas je pjevala ,,Sve još miriše na nju”, ,,Moje zastave”, ,,Ugasi me”. Kako je najavljeno na prethodno održanoj konferenciji za novinare, repertoar je uključio neke od najpoznatijih pjesama sa ranijih albuma, koje su ostale da traju, ali je i mlađa publika imala prilike da čuje hitove sa novog albuma.

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan istakao je da su fantastičnom atmosferom i koncertom pokazali kako se slavi Dan nezavisnosti.

''Čitav grad je disao u ritmu muzike, u ritmu Parnoga valjka”- kazao je kratko Kašćelan.

Osnivač benda, kompozitor i tekstopisac Husein Hasanefendić – Hus najvio je da će dobru atmosferu koju stvaraju na bini, po kojoj su  prepoznatljivi, i ovoga puta nastojati da prenesu na publiku. Nakon koncerta, zadovoljno je prokomentarisao da su u tome i uspjeli.

''Publika osjeti ako joj se ponudi nešto, emocija, a mi se još uvijek trudimo ponudit, veselit se na bini svirati sebi za dušu, sebi za gušt i onda to ljudi osjete. Dešavalo se da sviramo pred stancima koji ne razumiju tekst, ali prepoznaju energiju, emociju. Aki zna reći nema lose publike, ima samo loših izvođač''a – kazao je Hus.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR