Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Policija: Ubistvo Šarovića nije naručeno, uzrok lični sukob

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Prijave protiv dvije osobe

Policija: Ubistvo Šarovića nije naručeno, uzrok lični sukob

Protiv Dušana Šilja i Nikole Ivovića podnijeta je krivična prijava zbog ubistva Stefana Šarovića u Herceg Novom, saopšteno je na presu Uprave policije.

Odmah nakon uviđaja saslušano je više lica i vjestačeni su svi tragovi, a u međuvremenu dostavljeno je vjestačenje DNK koje je dovelo do rasvjetljavalja krivičnog djela. 

Pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković kazao je da se brzom reakcijom CB došlo do informacija da su ova dva lica izvršila teško ubistvo. 

"Ono što u ovom trenutku možemo reći je da je uzrok lični sukob između zrtve i izvršilaca...Ne može se reći da se radi o sukobu kriminalnih grupa bez obzira na to što su povezani sa kriminalnim grupama", kazao je Baković. 

Saopšteno je da znaju zbog čega je nastao sukob, ali da "ne smiju da kažu i da nije vezano za klanove". 

"Ne mogu saopštiti sa kojim kriminalnim grupama su povezani, a i dalje se za njima traga. Samo možemo reći da su obojica bili u istoj kriminalnoj grupi", naveo je Baković. 

Oni su osumnjičeni kao saizvršioci. Policija zna ko je kakvu ulogu imao, ali ni te činjenice ne mogu iznijeti zbog daljeg toka istrage, saopšteno je na konferenciji za novinare. 

Za ovo djelo su osumnjičena samo ova dva lica i nema indicija da je ovo naručeno ubistvo, dodali su iz policije. 

Ostavi komentar

0/300