8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ankarski bulevar lijep simbol prijateljstva

Društvo

Comments 0

Ankarski bulevar lijep simbol prijateljstva

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Ambasadorka Republike Turske u Crnoj Gori Songul Ozan posjetila je danas sjedište gradske uprave kako bi gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću izrazila zahvalnost na imenovanju jednog od novih podgoričkih bulevara po glavnom gradu Turske.

"Ankarski bulevar je veoma lijep simbol našeg prijateljstva. Vi i Vaš tim radite odličan posao. Gradilišta novih saobraćajnica u Podgorici su zaista impresivna"- ocijenila je ambasadorka Ozan, dodajući pritom da je Podgorica, prema njenom mišljenju, jedan od najčistijih gradova na Balkanu.

Ona je izrazila želju da Ambasada u narednom periodu u saradnji sa Glavnim gradom u Ankarskom bulevaru organizuje raznovrsne manifestacije.

Sagovornici su konstatovali da između Crne Gore i Turske postoji izuzetno dinamična saradnja na svim nivoima, a gradonačelnik je najavio i skori početak realizacije izuzetno vrijednog ulaganja velikog turskog investitora na području Podgorice.

Glavni grad će uskoro posjetiti potpredsjednik Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) kako bi se razgovaralo o novim projektima, a ambasadorka je za dogledni period najavila i posjetu gradonačelnika Ankare.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR