14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Društvo

Comments 0

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Mina

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je zbog izmijenjenog režima saobraćaja na pojedinim dionicama neophodno poštovanje saobraćajne signalizacije.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M 2.4 dionica Ulcinj-Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 14 do 18 sati.

Na regionalnom putu Krstac – raskrsnica za Lovćen, zbog postavljanja završnog habajućeg sloja asfalta, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od 11 do 16 sati.

Zbog sanacije na magistralnom putu Podgorica - Ribarevine, režima saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova od sedam do 19 sati.

Zbog snimanja emisije o automobilizmu, na regionalnom putu R-1 Kotor – Njeguši, režim saobraćaja biće promjenjen i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od deset minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

Na putu Stjenice - Trpezi saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog geotehničkih istraživanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR