10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjutra bez struje djelovi Podgorice, Nikšića, Herceg Novog...

Društvo

Comments 0

Sjutra bez struje djelovi Podgorice, Nikšića, Herceg Novog...

Izvor: Mina

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Danilovgradu, nova broila će dobiti Novo selo, Sušica, Most Radovića, dio Martinića (od Mosta Radovića do Prentine Glavice) i Stologlav, a u Pljevljima, Bakrenjače, Šumane i Borovica (od 12 do 18 sati).

U Podgorici, od devet do 15 sati, bez struje će biti dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati, dio ul. Admirala Zmajemića (dio iza Arome).

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje će biti dio Zlatice oko Voli-ja i stovarišta Kosor.

U Nikšiću, od osam do 12 sati, struju neće imati Mokra Njiva, Brezovik i Zavrh, a od osam do 15 sati, Laz i Dragovoljići.

Bez struje od osam do 18 sati, će biti Spila, Zagora, Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Zakurljaj, Prisoje, Gornje Polje, Potkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo i Rokoči.

Od 11 do 14 sati, bez struje će ostati Brezovik Daković, Miločani, Brod, Zavraca i Sjenokosi, a od 14 do 18 sati Gornje Polje (Pilana Radović).

Od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostajati dalekovod „Nikšić-Grahovo“, sa kojeg se napajaju Spila, Savino brdo, Okolišta, Zagora, Osječenica, Rojevci, Grahovac, Prisoje, Zakurljaj, Nudo, Tospudje, Trešnjevo, Rokoči, Podkraj, Gornje Polje i Grahovo.

U Baru, od osam do 13 sati, bez struje će biti Markičići, Čanj 2 i Smokvina ulica, a od devet do 15 sati, samoposluga Voli, restoran Crmnica i fekalna pumpa Virpazar.

U Budvi, od devet do 12 sati, struju neće imati naselje Podličak.

U Ulcinju, od osam do 14 sati i 45 minuta, bez struje će ostati Đerane, naselje kod ulice Turizma.

U Kotoru, od osam do 12 sati, struju neće imati dio potrošača Orahovca.

U Herceg Novom, od sedam do 12 sati, bez struje će biti Kameno, Mokrine, Kruševice i Vrbanj, a od devet do 18 sati, Centar, Meljine i Zelenika.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati sela Rovca, Kaludra, selo Kujevići i zaseok Fejzići.

U Bijelom Polju, od devet do 11 sati, struju neće imati Zekića Rijeka, a od osam do 16 sati, Bioča, Crniš, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina.

U Mojkovcu, od devet do 13 sati, bez struje ostaće Đurove Krlje.

U Kolašinu, od osam do 17 sati, bez struje biće Gornja Morača, Donja Morača, Babljak i Drijenak, a od osam do 15 sati, Dulovine, Recine, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske i Vraneštica.

U Plavu, od osam do 18 sati, bez struje ostaće ulica Ređžepagića, naselje Šlama i dio naselja Završ.

U Pljevljima, od osam do 18 sati, struju neće imati seosko područje Bakrenjače, Šumani, Borovica, Vrbica, Kruševo, Lađana, Dragaši i Kakmuže.

U Šavniku, od osam do 18 sati, bez struje biće Timar, Slatina, Mljetičak, Dobra Sela, Grabovica, Godijelja, Previš, Mtel repetitor i Dobra Sela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR