Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Sumnjaju da je Vujačić ubijao da vrati dugove

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Pobjeda

Sumnjaju da je Vujačić ubijao da vrati dugove

Podgoričanin Marijan Vujačić (34), kojeg sumnjiči za četiri ubistva u tri države, angažovan je za prvu likvidaciju nakon što je izgubio veliki novac na kocki. 

To su operativna saznanja istražitelja, koji pokušavaju da otkriju da li se možda zbog tog duga Vujačić upustio u najsuroviji posao sa osobama iz škaljarskog klana.

MOTIV

Istražitelji su utvrdili da je Vujačić blizak sa osobama iz te kriminalne grupe koje sarađuju sa beogradskim zemunskim klanom, koji predvodi Luka Bojović.

Upravo zbog tih „poslovnih“ konekcija, inspektori su došli do tragova koji razotkrivaju Vujačićevu ulogu u ubistvima srpskih državljana Jugoslava Cvetanovića i Gorana Tasića i crnogorskih državljana Mila Ilića i Veselina Kalezića.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, kroz kaznenu evidenciju Vujačić je označen po lakšim krivičnim djelima.

Sada je na istražiteljima zadatak da otkriju kako je dospio do osumnjičenog plaćenog ubice, koji će se braniti od optužbi za četiri ubistva.

Kako Pobjeda saznaje, istražitelji su došli do podatka da je osumnjičeni izgubio veliki novac na kocki i da će jedan krak istrage ići u tom smjeru, da se ispita da li je zbog toga Vujačić pristao da bude plaćeni ubica.

Prema tim operativnim podacima, Vujačić se dodatno zaduživao i kod kamataša, pa se sada utvrđuje tok novca kao jedan od inicijalnih motiva zbog čega je Podgoričanin, do tada ne toliko istaknuti član kriminalnih klanova, ogrezao u nove teške zločine za koje je osumnjicen.

Ostavi komentar

0/300