16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radnik Luke Kotor nasrnuo na inspektore Ministarstva saobraćaja?

Izvor: Inspektor sigurnosti plovidbe Željko Lompar, foto: Bokanews

Društvo

Comments 0

Radnik Luke Kotor nasrnuo na inspektore Ministarstva saobraćaja?

Izvor: bokanews

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U Luci Kotor u srijedu oko podne došlo je do incidenta u kome su se prvo verbalno, a onda i fizičlki sukobili inspektor sigurnosti plovidbe Željko Lompar i mlađi inspektori Ivan Vučeković i Đuro Kapetnović sa jedne, odnosno radnik kompanije Luka Kotor AD Davor Krivokapić sa druge strane.

U inspekciji koja je podređena Ministarstvu pomorstva i saobraćaja MSP, nezvanično tvrde da je njihove pripadnike radnik Luke Kotor navodno ometao prilikom pokušaja obavljanja inspekcijsklog nadzopra nad jednim od plovila koje je uplovilo u Kotor, te da je prvo verbalno, a potom i fizički Krivokapić nasrnuo na inspektore, piše Bokanews.

Navodno, on je bio u pripitom, stanju, a sve se odigralo ispred očiju brojnih svjedoka – posebno turista i putnika brodova kojih je ovih dana kotorska luka puna. Do incidenta je došlo na mjestui koje je pokriveno video nadzorom, pa će u daljem postupku istrage koju je pokrenula policija i tužilaštvo, biti izuzeti i snimci sa nadzornih kamera.

Lompar i njegove kolege podnijeli su prijavu policiji a ona je Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru procesuirala prijavu protiv Krivokapića koji se sumnjiči za napad na službeno lice i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Iz MSP su potvrdili da je došlo do incidenta i da je u toku postupanje nadlećnih organa ovim povodom. Iz menadžmernta Kluke Kotor AD su kazali da je u srijedu inspektor Lompar zatražio i dobio hitan sastanak sa njima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR