9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danas dodjela nagrada za najbolje priče o pristupanju EU

Izvor: Foto: Mladi info

Društvo

Comments 0

Danas dodjela nagrada za najbolje priče o pristupanju EU

Izvor: Mina

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Nagrade za najbolje priče o konkretnim rezultatima procesa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji (EU) i uticaju na svakodnevni život građana biće uručene danas novinarima crnogorskih elektronskih i štampanih medija.

Novinari dnevnog lista Pobjeda, portala Radio-televizije Crne Gore i Radija Jadran, Jovana Đurišić, Maja Lalić Burzanović i Vuk Ilić, pobjednici su konkursa za najbolji novinski članak o procesu pristupanja Crne Gore EU.

Na konkursu za najbolju televizijsku priču o procesu pristupanja pobijedili su novinari Javnog servisa i televizije Prva, Borislav Višnjić, Tatjana Debeljević i Jelena Gardović.

Nagrade će, kako je saopšteno iz Generalnog sekretarijata Vlade, dobitnicima uručiti glavni pregovarač Aleksandar Drljević i šef Delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav.

Konkurs je raspisao Generalni sekretarijat Vlade, s ciljem da zainteresuje medije da izvještavaju o pristupanju Crne Gore Uniji, uticaju procesa na život građana, primjeni evropskih standarda i propisa, usvajanju evropskih vrijednosti i podršci Evropske unije kroz dostupne fondove i realizaciju projekata.

Konkurs je realizovan u skladu sa Strategijom informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore EU 2014-2018, a u okviru projekta “EU4ME” koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR