17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog ubistva Šarovića: Crvena potjernica za Nikolom Ivovićem

Izvor: Foto: Pobjeda

Društvo

Comments 0

Zbog ubistva Šarovića: Crvena potjernica za Nikolom Ivovićem

Izvor: Pobjeda

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Crnogorske vlasti raspisale su crvenu potjernicu za Novljaninom Nikolom Ninom Ivovićen zbog sumnje da je 6. juna učestvovao u ubistvu sugrađanina Stefana Šarovića (31) – saznaje Pobjeda.

Osim Ivovića, za učešće u ubistvu Šarovića terete i bosansko-hercegovačkog državljanina Dušana Šilja, koji je 26. juna uhapšen u dijelu Sarajeva koji pripada Republici Srpskoj. Šilju je nakon saslušanja određen ekstradicioni pritvor i nedavno je Ministarstvo pravde Crne Gore uputilo zahtjev kolegama u Sarajevu i zatražilo njegovo izručenje.

Šarović je iz vatrenog oružja ubijen u Herceg Novom u dvorištu vile „Akacija hil“ u kojoj je živio. Tijelo mladića pronađeno je u dvorištu, unutar velikog kompleksa vila. U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom, koji ga je čekao na motoru, pobjegao.

Inspektori su ubrzo nakon zločina pronašli tragove koji su im pomogli u rasvjetljavanju ubistva i identifikovanju počinioca.

U šumi nedaleko od vile, u čijem dvorištu je pronađeno tijelo Šarovića, nađen je i motor koji je vještačen u Forenzičkom centru. Nakon dobijanja nalaza iz Forenzičkog centra potvrđene su prvobitne sumnje istražitelja da su Šilj i Ivović odgovorni za likvidaciju Šarovića. Opsežnom istragom tim inspektora je došao i do podataka da se nekoliko dana prije zločina Šarović sukobio sa Šiljem i Ivovićem. Istražitelji vjeruju da motiv ubistva nije osveta, već da ga treba tražiti u sukobu unutar manje grupe koja je, kako se sumnja, povezana sa distribucijom narkotika.

Inspektori su, prikupivši sva saznanja, isključili mogućnost da se radi o sukobu kriminalnih klanova jer se osumnjičeni ne dovode u vezu ni sa jednom grupom.

Ivović je hapšen u Bijelom Polju i u Beogradu zbog droge i osuđivan je zbog tog krivičnog djela. Šilj je rođen u Bosni i Hercegovini, ali duže vrijeme živi u Herceg Novom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR