7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Još nije poznato da li je Marović kupio porše na lizing ili u kešu

Društvo

Comments 1

Još nije poznato da li je Marović kupio porše na lizing ili u kešu

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Ročište za trajno oduzimanje imovine od osuđenog Miloša Marovića, njegove supruge Tamare i šuraka Ivana Popovića juče je u podgoričkom Višem sudu odgođeno za 3. septembar, jer Ministarstvo unutrašnjih poslova nije sudu dostavilo podatak o registraciji Marovićevog vozila “porše kajen”.

Sudija Boris Savić je na ročištu održanom u maju poslao dopis MUP-u o kupoprodaji ovog automobila, odakle bi se zaključilo da li je Miloš Marović automobil kupio na lizing, u kešu ili na neki treći način. Vještaci ekonomsko finansijske struke i ranije su tražili od MUP-a ove podatke, ali su uspjeli dobiti samo da je vozilo u vlasništvu Miloša Marovića, ali ne i saznati način na koji je pribavljeno, piše Pobjeda.

Specijalno državno tužilaštvo smatra da je imovina Marovića i Popovića stečena na nezakonit način, te je zahtjevom zatražilo da se od Miloša oduzme stan u Budvi od 193 kvadrata i zemljište u Prijevoru iznad Jaza, zatim stambeno-poslovnu imovinu njegove supruge Tamare, te stan u Budvi u vlasništvu Miloševog šure Ivana, poslovni prostor od 40 metara kvadratnih, stan od 121 metar kvadratni i garažu od 18 kvadrata.

Tužiteljka je dodala da je SDT analiziralo prihode Svetozara, Miloša i Tamare, od 2006. do 2014. Time je, kako se navodi, zaključeno da za imovinsku korist koju su stekli ne postoji porijeklo.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Sve je ovdje apsulutno jasno i nekome sa osnovnom skolom.Pitanje je samo ,sto ce pobijediti?Na jednoj strani , pravda i zakon , na drugoj ;korupcija,nepotizam i pljacka do najviseg nivoa sa pecatom drzave .