9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veljović i urednici medija razgovarali o jačanju saradnje

Društvo

Comments 0

Veljović i urednici medija razgovarali o jačanju saradnje

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Upravi policije je važna kvalitetna i sadržajna saradnja sa medijima, te se stoga direktor Uprave policije Veselin Veljović jutros na radnom doručku sastao sa urednicima medija i šefovima dopisništava inostranih medija u Crnoj Gori, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Radni doručak bio je prilika za otvoren razgovor o izazovima u komunikaciji u cilju unapređenja dobre saradnje koju imaju policija i mediji i prevazilaženja eventualnih problema, a radi pravovremenog i tačnog informisanja građana o važnim i aktuelnim temama, što je cilj i medija i policije.

Direktor Veljović je predstavio novu organizacionu strukturu Uprave policije i najznačajnije rezultate rada koje je policija postigla u posljednjih godinu od kada je naimenovan na ovu funkciju.

Budući da i policija i mediji rade u interesu građana, direktor Veljović je istakao potrebu preduzimanja zajedničkih aktivnosti medija i policije koje se tiču podizanja svijesti građana o važnosti kako poštovanja propisa tako i prijavljivanja i reagovanja na slučajeve nasilja i devijantnog ponašanja, kao što su nasilje u porodici, bezbjednost u saobraćaju, trgovina ljudima, sajber bezbjednost, prosjačenje i zaštita građana a posebno mladih ljudi od uticaja droge, kockanja i alkoholizma", navedeno je u saopštenju. 

Ocijenjeno je da je radni doručak bio uspješan i koristan, te da će se sa tom praksom nastaviti, kako bi građani imali što više benefita od aktivnosti koje sprovode i policija i mediji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR