Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hotel Regent ugostiće poznatog kuvara

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović | Izvor: Mina

Hotel Regent ugostiće poznatog kuvara

Kuvar i vlasnik restorana Amador sa tri Mišelinove zvjezdice, Juan Amador, pripremiće naredne subote gala večeru, sa kulinarskim timom hotela Regent.

Iz hotela Regent su saopštili da će taj gastronomski spektakl početi u 20 sati.

Pet izuzetnih gangova biće pažljivo upareno sa vrhunskim vinima odabranim od somelijera koji prati rad ovog renomiranog kuvara.

Menadžer za hranu i piće hotela Regent, Željko Knezović, rekao je da su počastvovani da ugoste Amadora, kojeg često opisuju kao jednog od svjetski najboljih kuvara.

“Ovaj gastronomski spektakl će krunisati mjesec u kojem obilježavamo petu godišnjicu hotela pa nam je zadovoljstvo da prvi put u Crnoj Gori gostima i posjetiocima pružimo priliku uživanja u gastronomiji svjetskog ranga”, kazao je Knezović.

Amador radio je u brojnim restoranima širom Njemačke. Svoj prvi restoran otvorio je 2005. godine. Brzo stiče tri Mišelinove zvjezdice, nakon čega otvara restoran u Manhajmu, pa potom u Beču, gdje je vlasnik prvog i jedinog restorana Amador u Austriji koji nosi maksimalnih tri Mišelinove zvjezdice.

Mišelinove zvjezdice su najveće i najvrjednije priznanje u kulinarskom svijetu koje dobijaju restorani sa prestižnom ponudom i uslugom.

Ostavi komentar

0/300