17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brod "Gracijana" još ne saobraća na relaciji Herceg Novi - Tivat

Izvor: Foto: Bokanews

Društvo

Comments 0

Brod "Gracijana" još ne saobraća na relaciji Herceg Novi - Tivat

Izvor: Radio Herceg Novi

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Iako su mediji već nekoliko dana najavljivali da će brod “Gracijana” početi s prevozom putnika na relaciji Herceg Novi - Tivat, danas odnosno sjutra, to se neće desiti.

U kompaniji Bella Boka , začuđeni su takvom objavom u medijima, pa je za RTVHN Luka Mitrović, menadžer operacije kompanije Bella Boka , izjavio da će najavljena  brodska linija početi tek nakon potpisivanja  ugovora sa Gradskom lukom Škver i da će građani o tome biti  pravovremeno obaviješteni.

Direktor za Gazdovanje gradskom lukom Božo Ukropina rekao je da su se sa predstavnicima kompanije Bella Boka, sastali prošlog četvrtka na Škeru u prisustvu advokatice Irene Petričević , koja je pravni zastupnik kompanije i da su se dogovorili da s prevozom putnika kreću u ponedeljak. Ukropina je napomenuo da je njemu ostavljeno da sastavi ugovor po cjenovniku Morskog dobra koji je definisan i da isti trebao da bude potpisan danas.

"Od tada ja sa njima nisam imao kontakt, a informaciju da brod danas neće krenuti sa Škvera saznao sam iz medija", kazao je Ukropina.

Kako je ranije najavljeno, cijena karte biće od tri do pet eura, a postojaće mjesečne i godišnje karte kao i popusti za radnike, đake i penzionere.

Projekat “Bella Boka”, koji će zasigurno pozitivno uticati na rješavanje problema zagušenja u drumskom saobraćaju kroz Boku, dobio je podršku  Ministarstva održivog razvoja i turizma, Privredne  komore  Crne Gore, Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Opštine Tivat.

vrijednost projekta  je 4.259.000 eura, a predstavljen je prije mjesec na gradskoj rivi Pine u Tivtu, kada je ozvaničeno i isplovljavanje dva broda koja će za sada saobraćati kroz Boku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR