Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Bar: Policija traga za maskiranim muškarcem

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović | Izvor: Pobjeda

Bar: Policija traga za maskiranim muškarcem

Barska policija traga za maskiranim i, kako se sumnja, naoružanim muškarcem koji je juče oko 15 časova tražio jednu osobu, koja je navodno bila tada u restoranu ,,Savoja“. Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno, policija još nije identifikovala muškarca, za kojeg istražitelji vjeruju da je bio spreman da puca u gosta lokala, koji očito u tom momentu nije bio unutra. 

Istražitelji vjeruju da je došlo do greške kod logističara, da je ,,tipovano“ pogrešno lice, odnosno osoba koja liči na onoga ko je bio meta, te da je zbog toga izbjegnut krvavi rasplet.

RAZLIČITE INFORMACIJE

Policija ima određena operativna saznanja ko je trebalo da bude plijen.

Prema nekim informacijama, maskirani čovjek je hitro ušao u restoran i grozničavo tražio neku osobu, čiji je opis imao. Prema drugim medijskim objavama, neidentifikovani muškarac nije ulazio u objekat, već se zadržao ispred vrata.

Portal Jedro prenosi da je maskirani muškarac u restoran ušao na ulaz iz dvorišta ugostiteljskog objekta, te izazvao paniku i strah gostiju. Užurbano je, ističe taj portal, prošao kroz restoran, zagledajući u svaki separe i ostavljajući utisak da nekoga traži. Nakon nekoliko minuta istrčao je iz restorana i uputio se u nepoznatom pravcu. Inspektori su izuzeli snimke sa nadzornih kamera na osnovu kojih će pokušati da utvrde identitet muškarca koji je unio paniku među goste restorana.

Za sada nije izdato policijsko saopštenje o čudnoj situaciji u Baru.

MJESTO LIKVIDACIJE

U lokalu „Savoja“ prije pet godina ubijen je vlasnik Armin Muša Osmanagić. Ubistvo se dogodilo 16. septembra 2014. godine. Vlasništvo je preuzela njegova supruga, sestra Baranina Ljuba Bigovića, osuđenog za ubistvo policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića. Osmanagić je pogođen iz snajpera, a povrijeđen je i konobar tog lokala Zoran Macvara (34).

Samo petnaestak minuta nakon ubistva, pred nekoliko stotina prolaznika, nepoznati mladić upao je na terasu kafea ,,La Esquina“ i ispalio više metaka u pravcu grupe mladića, za koju se navodi da najvjerovatnije pripadaju klanu koji je sukobljen sa Osmanagićevim.

Mladić je zatim pobjegao u nepoznatom pravcu. Policija je blokirala centar Bara i sve prilaze gradu, ali do danas to ubistvo nije rasvijetljeno.

Osmanagić je bio u sukobu sa grupom Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći 2013. 

Ostavi komentar

0/300