17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Istraga nakon incidenta u Savoji:  Velizar Gardašević bio meta?

Društvo

Comments 0

Istraga nakon incidenta u Savoji: Velizar Gardašević bio meta?

Izvor: Dnevne novine

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Prema preliminarnoj istrazi barskih istražitelja najvjerovatnija meta prekjučerašnjeg incidenta, kada je naoružan muškarac sa maskom na licu upao u restoran “Savoja” u Baru, bio je Velizar Gardašević, stalni gost pomenutog lokala.

Istražitelji znaju da je Gardašević svakog dana u isto vrijeme pio kafu u pomenutom restoranu, što je za sad nepoznatom naoružanom muškarcu očigledno bilo poznato. Međutim, Gardašević se prekjuče nije pojavio na redovnoj kafi, što mu je možda spasilo život, pišu Dnevne novine.

Policija sumnja da je počinilac djelovao sam, odnosno da nije imao pomagače, koji bi mu dojavili da i se Gardašević pojavio u restoranu, već je u izvršenju, najvjerovatnije ubistva, krenuo naslijepo. Zbog čega je očigledno bio zatečen što nije našao metu i što je pobjegao neobavivši zadatak.

Gardašević koji slovi za bezbjednosno interesantnu osobu hapšen je u junu prošle godine kada su pripadnici Interventne jedinice kod njega pronašli pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo pet metaka. 

On je 2014. bio osuđen na šest mjeseci zatvora zbog prijetnji Baraninu A.P. da će ga povrijediti ukoliko mu ne prepusti zakup jedne plaže u Čanju. On je 2015. osumnjičen za krivično djelo iznuda u pokušaju, kada je zajedno sa nekim članovima “zagoričkog klana” pokušao da od Baranina iznudi 205.000 eura i dva luksuzna vozila, “BMW X5″ i „Mercedes”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR