Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Vijesti" sahranile živu Vesnu Pavlović Furth

| Postavio/la: Antena M

"Vijesti" sahranile živu Vesnu Pavlović Furth

Nekadašnja direktorica Atlas banke Vesna Pavlović Furth trenutno se nalazi u Hrvatskoj, odakle se jutros javila Specijlnom drzavnom tuzilastvu Crne Gore i iskazala spremnost da se pojavi pred tim organom. To je Anteni M rečeno u crnogorskom SDT.

Pavlović Furth je državljanka Srbije, sa prebivalištem u Beogradu, a evidentirano je da je početkom mjeseca ulazila u Crnu Goru, rečeno je Anteni M iz izvora bliskih istrazi.

Podgoričke "Vijesti" objavile su informaciju da je Vesna Pavlović Furth preminula prije nekoliko mjeseci i da je pokretanjem istrage protiv nje, Specijalno tužilastvo učinilo "nevjetovatan previd"!

Vijesti su brzo nakon objavljivanja naše informacije povukle svoju vijest.

Kontarktirali smo Vesnu Pavlović Furth koja nam je kazala da je u potpunom šoku i da nije raspoložena za bilo kakvu izjavu. 

Podsjećamo, poslije hapšenja Dejana Sekulića, kuma odbjeglog biznismena Duška Kneževića, SDT je pokrenulo istragu protiv bivših direktora Atlas banke, među kojima je i Vesna Pavlović Furth.

Komentari

Castko Trtic,

Cudo da se to desilo perjanicama profesionalnog novinarstva... Ako iko i dalje vjeruje u njihovu "dobru namjeru", nakon ovoga nece. Senzacionalizam i reket u zelji da se uruse institucije ove drzave, i napune dzepovi na racun ljudske nesrece.

mr,

Čudi me to od Lovca na zmajeve i don Mikelija. Ovakve igre njima leže, ali su se ovđe poprilično oklizali... Pare proklete.........

Ostavi komentar

0/300