10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dobri uslovi za vožnju, evo gdje morate biti oprezni

Društvo

Comments 0

Dobri uslovi za vožnju, evo gdje morate biti oprezni

Izvor: Mina

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su savjetovali vozačima da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu.

Na regionalnom putu Berane - Petnjica, lokaliteti Stenice i Duljkova stanica, zbog izvođenja asfaltnih radova, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 14 sati.

Zbog rekonstrukcije puta , Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela - Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog rekonstrukcije puta Cerovo – Rogami na dionici Rogami – Spuž odobreno je privremeno postavljanje saobraćajne signalizacije.

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona na magistralnim putevima Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva zabranjen je svakog dana u sedmici, od 17 do 22 sata.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR