Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Rasvijetljeno razbojništvo u Baru: Uhapšen radnik hipermarketa zbog krađe i držanja oružja

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Rasvijetljeno razbojništvo u Baru: Uhapšen radnik hipermarketa zbog krađe i držanja oružja

Policija je u Baru rasvijetlila razbojništvo, počinjeno sinoć u jednom hipermarketu. Uhapšen je G.O. (18) iz tog grada, zbog sumnje da je iz hipermarketa, u kojem radi ukrao oko 18 i po hiljada eura. Pritom su kod njega pronađeni oružje i ekspolozivne materije.

Naime, sinoć oko 23 sata policiji je prijavljeno kako je nepoznata maskirana muška osoba, uz prijetnju pištoljem, od dva radnika hipermarketa u Baru otuđila veću količinu novca i udaljila se u nepoznatom pravcu. 

"Policijski službenici su nedugo nakon prijavljenog događaja identifikovali, locirali i lišili slobode G.O. (18) iz Bara, koji je inače zaposlen u navedenom hipermarketu, zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio navedena krivična djela.

On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio na način što je maskiran ušao u kancelariju hipermarketa i uz prijetnju pištoljem od dva zaposlena lica otuđio novac u iznosu od 18.651 euro, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prilikom lišenja slobode ovog lica policijski službenici su pronašli i oduzelu pištolj marke CZ M88 cal. 9mm kao i cjelokupni iznos otuđenog novca. Novac će biti braćen vlasniku", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da mu se osmnjičeni privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Ostavi komentar

0/300