13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rasvijetljeno razbojništvo u Baru: Uhapšen radnik hipermarketa zbog krađe i držanja oružja

Društvo

Comments 0

Rasvijetljeno razbojništvo u Baru: Uhapšen radnik hipermarketa zbog krađe i držanja oružja

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Policija je u Baru rasvijetlila razbojništvo, počinjeno sinoć u jednom hipermarketu. Uhapšen je G.O. (18) iz tog grada, zbog sumnje da je iz hipermarketa, u kojem radi ukrao oko 18 i po hiljada eura. Pritom su kod njega pronađeni oružje i ekspolozivne materije.

Naime, sinoć oko 23 sata policiji je prijavljeno kako je nepoznata maskirana muška osoba, uz prijetnju pištoljem, od dva radnika hipermarketa u Baru otuđila veću količinu novca i udaljila se u nepoznatom pravcu. 

"Policijski službenici su nedugo nakon prijavljenog događaja identifikovali, locirali i lišili slobode G.O. (18) iz Bara, koji je inače zaposlen u navedenom hipermarketu, zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio navedena krivična djela.

On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio na način što je maskiran ušao u kancelariju hipermarketa i uz prijetnju pištoljem od dva zaposlena lica otuđio novac u iznosu od 18.651 euro, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prilikom lišenja slobode ovog lica policijski službenici su pronašli i oduzelu pištolj marke CZ M88 cal. 9mm kao i cjelokupni iznos otuđenog novca. Novac će biti braćen vlasniku", navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da mu se osmnjičeni privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR