Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

"Vjerujemo u nevinost svojih kolega"

| Postavio/la: Marija Mitrović

"Vjerujemo u nevinost svojih kolega" Foto: Screenshot YouTube

Članovi Advokatske komore Crne Gore su sa iznenađenjem primili vijest da je Specijalno državno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv advokata Gorana Rodića, Siniše Gazivode i Marije Radulović, advokata iz Podgorice, saopštio je predsjednik Advokatske komore Zdravko Begović.

"Pri tome, crnogorski advokati sa čuđenjem gledaju na kvalifikaciju krivičnog djela koje se našim kolegama stavlja na teret, a odnosi se na krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Međutim, poštujući zakonske nadležnosti sudionika sudskog postupka, Advokatska komora Crne Gore smatra svojom obavezom, da sa pažnjom isprati kontrolu optužnice, kao i naknadni postupak, ako do njega dođe", piše u saopštenju.

Advokatska komora Crne Gore ističe da vjeruje u nevinost svojih kolega, razumljivo je da očekuje krajnje profesionalno i nepristrasno postupanje Suda.

"Advokatska komora Crne Gore se nada da će konačan ishod, u svakom slučaju biti takav, da će našim kolegama donijeti punu pravnu i moralnu satisfakciju", piše u saopštenju.

Ostavi komentar

0/300