11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri rođene sestre iz Podgorice porodile se istog dana

Izvor: Foto: Cetinjski list

Društvo

Comments 4

Tri rođene sestre iz Podgorice porodile se istog dana

Izvor: Cetinjski list

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

U porodilištu cetinjske opšte bolnice danas su se za manje od sat i po vremena porodile tri rođene sestre iz Podgorice i rođeno je četvoro djece jer je jedna od njih dobila blizance.

Cetinjska opšta bolnica i njeno Ginekološko akušersko odaljenje nastavilo je danas lijepu tradiciju prethodnih generacija njenih zaposlenih i dokazala da može svojim timskim radom i organizacijom da bude kvalitetan servis građanima Cetinja i Crne Gore.

U manje od sat i po porodile su su tri rođene sestre od kojih su dvije bliznakinje i rođeno je četvoro djece jer je jedna od blizankinja dobila blizance, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Porođaji su protekli uredno. Porodilje i njihova djeca su dobro – kazao je za RTV Cetinje dr Predrag Jovović, koji je predvodio ginekološki tim.

Prema njegovim riječima, tim su sačinjavala tri ginekologa anesteziolog i pedijatar sa više medicinskih sestara babica pedijatrijskih sestara anestezičara i instrumentara.

Direktorka Opšte bolnice “Danilo I” dr Sonja Radojičić istakla je da se ovim nastavlja i tradicija iz njihove porodice da se iako su stanovnice Podgorice porađaju u Cetinjskoj bolnici.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Sandra

Tre sorelle! Kakva prekrasna vest,cestitam! Zelim vam svu srecu i zdravlje ,vama i vasim pilicima! Kakve ce to proslave zajednickih rodjendana biti u godinama koje slede...Fantazija????! Sretno !

Montenego

Srećno vam bilo ...da su vam vazda živi i zdravi i vi sa njima.