14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
„Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana"

Društvo

Comments 0

„Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana"

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Povodom 13. novembra, Dana Prijestonice Cetinje, predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković je u ime SNP-a i u svoje lično ime, uputio srdačne čestitke građanima Cetinja.

 „Cetinje je uvijek bilo ponos Crne Gore i njenih građana. Nadamo se da će lokalna i državna vlast sve učiniti da vrati značaj Prijestonici i povrati njen stari sjaj u svakom pogledu jer to Cetinje zaslužuje, a njegovi građani očekuju.   

Bogato istorijskim i kulturnim spomenicima, Cetinje bi trebalo da bude izvanredna turistička destinacija. Kao i u cijeloj Crnoj Gori, potrebno je pokrenuti ekonomiju u ovom gradu kako bi se spriječilo da građani Cetinja, posebno mladi, odlaze u druge gradove i države da rade ili se trajno iseljavaju. Samo na taj način može se osigurati opstanak i boljitak Crne Gore i Cetinja i njegovih žitelja.

Značaj Prijestonice za cijelu državu je toliki da zaslužuje apsolutnu posvećenost svih relevantnih činilaca, a što Cetinjani s pravom decenijama unazad iščekuju“, kaže se u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR