20 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Djeca danas razgovaraju sa Đukanovićem

Društvo

Comments 0

Djeca danas razgovaraju sa Đukanovićem

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Zlatni savjetnici Ombudsmana razgovaraće danas na Cetinju sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem o važnim temama u vezi sa ostvarivanjem dječjih prava, u okviru obilježavanja Međunarodnog dana djeteta.

Djeca, zlatni savjetnici Ombudsmana, preuzeće rezidenciju predsjednika, u skladu sa globalnim UNICEF-ovim konceptom da djeca širom svijeta preuzimaju najvažnije državne ustanove, institucije, medije, škole, biznis sektor.

Iz institucije Zaštitnika podsjetili su da se ove godine obilježava i važan jubilej, 30 godina od usvajanja UN Konvencije o pravima djeteta.

Navodi se da je poenta da događaj uključi donosioce odluka koji mogu uticati na promjenu života djece, unapređenje stanja i rezultata u toj oblasti.

"Značaj UNICEF-ove ideje prepoznao je i uvažio predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, koji će sa djecom tog dana razgovarati o mnogim važnim pitanjima koja se tiču obrazovanja, zdravstva, socijalne politike, mobilnosti mladih, prevencije vršnjačkog nasilja, sporta i drugim važnim temama”, kaže se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR