Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Građani poručuju: Kroz Kočane nema šetnje

| Postavio/la: Antena M

Građani poručuju: Kroz Kočane nema šetnje

Mještani MZ Kočani u Nikšiću pozivaju građane da se ne okupljaju na litiji koja je zakazana za danas.

"Pozivamo vas da vašom histerijom ne remetite tišinu sakralnog objekta koji sagradiše naši preci, vjerujući da time grade objekat za širenje vjere, ljubavi i duhovnosti. Duhovnosti i vjere u Crnu Goru i njenu slobodu, koja ih je vodila i nosila u svim slobodarskim bitkama, pa i onoj u kojoj oslobodiše ovo parče zemlje na kojem vi danas cirkusate.

Poštovane komšije i vi koji to nijeste, ne unosite nemir u naš mir i umjesto vjere, nevjeru jednih u druge. Ne prisvajajte ono što nam đedovi u amanet ostaviše i ono što ćemo mi našoj đeci ostaviti, da zajedno sa vašom koriste u zdravlju i slozi", navodi se u saopštenju.

Komentari

Katunjani,

Bravo ljudi ! moramo svoje braniti ,ovo nam je nasa i jedina i naljepsa kuca a dobrodosli su svi dobronamjerni i slucajni i namjerni .Svi ostali neka razmisle , ovo je ipak Crna Gora ,koja se uvijek znala braniti ,pa i zivotima ako treba i mora .

KK,

Možda je došlo vrijeme da 72 % izdaju i pokažu šta misle ovima od 28 % o državi, zastavi, našem pravu da budemo svoji na svome i da nam o našoj sudbini i budućnosti ne odlučuju predsednik sa Marakane, ministar iz Zitoradje, gradonačelnik iz Jagodine i pop Gavrilović iz Niša. O ovim našim petokolonas

nebon,

Tako je moji Niksicani. Crna Gora ce opstati samo ako je Niksic za to.

Ostavi komentar

0/300