14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bijelo Polje: Malinari ogorčeni, prosuli više stotina kg malina ispred zgrade Opštine

Izvor: Foto: rtcg.me

Društvo

Tag Video
Comments 3

Bijelo Polje: Malinari ogorčeni, prosuli više stotina kg malina ispred zgrade Opštine

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Bjelopoljski malinari, zbog prestanka otkupa maline, prosuli su danas više stotina kilograma malina ispred zgrade Opštine.

Kako je saopšteno, oni su nezadovoljni zbog prestanka otkupa, niske cijene, kao i "selektivnog otkupa i bahatog odnosa hladnjačara". 

Malinari zamjeraju što otkupa nema, iako im je kako su saopštili, ranije resorno Ministarstvo obećalo da neće biti problema. 

"Prosipam 600 kilograma maline zbog toga što nema otkupa. Pozivam sve kome trebaju da dođu što prije i uzmu koliko im je potrebno. Ne moraju da plate ništa! Takođe dajem na poklon malinjak od 80 ari", napisao je jedan od poljoprivrednika na Facebook profilu. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Podgoricanin

@mr, znas li koliko ima seljaka na pijaci , ni jedan sve su nakupci koji zaradjuju minimalno glava na glavu ! Neka je prerade ako im je mala cijena pa ce mnogo vise tako zataditi ! Zamisli da plantaze traze od drzave da im drzava orodaje grozdje jer nece da ga preradjuju nego ga daju nakupcima !

mr

@čitalac, j... se. Uporedjujes Njemacku i nas. Zasto u Ministarstvu od toliko cinovnika koji "leze" ne oforme tijelo koje ce pomoci ljudima da prodaju svoje proizvode, ne samo maline. Liberalna ekonomija, proizvedite pa se onda slikajte sa proizvodima. Sta radi otkupni centar u Zeti, Volijev. Bruka!

čitalac

Naši ljudi uvijek traže ko će umjesto njih da radi njihov posao. Prodaja je takođe njihov posao i ne može se Vlada baviti prodajom malina, krompira ili sira. Upoznao sam njemačkog pčelara koji proizvede 50 tona meda i sve sam proda. A sve se može prodati samo treba raditi, neće niko umjesto tebe.