Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Zbog ulične prodaje droge procesuirano 19 osoba u pet gradova

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Zbog ulične prodaje droge procesuirano 19 osoba u pet gradova

Službenici Uprave policije su u prethodnom periodu, u cilju sprečavanja ulične prodaje opojnih droga, u pet gradova  oduzeli marihuanu, kokain i ekstazi, saopšteno je iz UP.

Kako su naveli, procesuirano je ukupno 19 osoba.

Osim toga, kako su naveli, granična policija je u mjestu Sukobin spriječila krijumčarenje 25 kilograma skanka iz Republike Albanije u Crnu Goru. Pronađena je odbačena opojna droga a intenzivno se traga za osobom koja je bacila drogu.

''Policija u Podgorici je lišlila slobode šest lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Kod ovih lica jeukupno pronađeno i oduzeto oko dva kilograma opojne droge marihuna i dva pvc pakovanja kokaina''- navedeno je u saopštenju.

Takođe, podgorička policija je protiv devet lica podnijela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"Policijski službenici su u Kotoru lišili slobode lice zbog sumnje da je počinilo krivčno djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Na osnovu naredbe nadležnog sudije policijski službenici u izvršili pretres prostorija koje koristi osumnjičeno lice itom prilikom pronašli i oduzeli 1,2 kilograma marihuane, oko 12,5 grama kokaina i vagu za precizno mjerenje. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se ovo lice bavilo tzv. uličnom prodajom opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Policija u Herceg Novom je protiv jedne osobe podnijela nadležnom tužiocu prekršaju prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

"Osim toga, barska policija je kod bezbjednosno interesantnog lica pronašala i oduzela oko 350 grama opojne droge marihuana. On je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Kako su naveli, u Beranama je policija uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oponih droga. Pretresom je pronađen i oduzet kokain i sredstva komunikacije.

Ostavi komentar

0/300