Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Hapšenja u Podgorici: Pronađen heroin, pištolj, dron...

| Postavio/la: Milena Aprcović

Hapšenja u Podgorici: Pronađen heroin, pištolj, dron...

Policija u Podgorici uhapsila je tri osobe, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Pretresima je kod dva lica pronađeno oko 450 grama heroina a kod trećeg pištolj u ilegalnom posjedu.

Postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, a u sklopu kontinuiranih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, policijski službenici su izvršili pretres stana koje koristu K.Č. (27). Policija je pronašla i oduzela više pvc pakovanja  sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine oko 403 grama, dron sa daljinskim upravljačem, sredstva komunikacije i lap top. K.Č. je lišena slobode zbog sumnje da je počinila KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navode u saopštenju. 

Podgorička policija je kontrolom M.D. (31) pronašla pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je heroin težine oko 46 grama, dodaju u saopštenju. 

"On je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu zbog KD neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nadalje, kontrolom i pretresom M.P. (60) policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj M57 sa tri komada municije. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", zaključuju iz UP. 

Ostavi komentar

0/300