Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Damjanović i Nikčević nakon potjere uhapsili muškarca koji je opljačkao kiosk

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Damjanović i Nikčević nakon potjere uhapsili muškarca koji je opljačkao kiosk

''Dva policijska službenika Sektora granične policije, Veselin Damjanović i Marko Nikčević, nakon što su primijetili da jedna osoba pljačka kiosk, krenuli su u potjeru za njim nakon koje su ga uhapsili'' - saopšteno je iz Uprave policije.
 
''Veselin Damjanović i Marko Nikčević, službenici Stanice granične policije Podgorica I su u ulici Ivana Milutinovića primjetili makskirano lice da je odgurnulo radnicu jednog kioska, da lomi vrata i udaljava se sa lica mjesta. 
Damjanović i Nikčević, koji su se nalazili u neposrednoj blizini sa vozilom, izašli su iz vozila i krenuli u potjeru za ovim licem. Ova dva službenika su nakon kraće potjere sustigli lice koje je vršilo krivično djelo i lišili ga slobode. Prilikom lišenja slobode osumnjičeni je pružao aktivan otpor kojom prilikom su upotrebljena sredstva prinude'', saopšteno je iz Uprave policije.
 
Lice je predato na dalju nadležnost Centru bezbjednosti Podgorica.  

''D.D. (33) se sumnjiči za krivično djela krađa i on priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari

gost,

@ja, Razumijem sto hoces da kazes, ali isto treba podrzat ovakav primjer i cestitat policajcima. Policajci odavno nijesu popularni (u apsolutnoj vecini slucajceva - s pravom), zato treba pohvalit svako ispravno djelo. Jedino tako moze doci do pozitivnih promjena...

ja,

kad nam je vijest da su policajci na ulici reagovali na kršenje zakona! :)

Ostavi komentar

0/300