Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Uhapšen vozač: Dvije osobe povrijeđene u Herceg Novom

| Postavio/la: Marija Mitrović

Jedna osoba teže povrijeđena!

Uhapšen vozač: Dvije osobe povrijeđene u Herceg Novom

Policija je sinoć u Herceg Novom uhapsila vozača koji je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola oborio dva pješaka, od kojih je jedan zadobio teške, a drugi lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

"Sinoć, oko 21,35 u Herceg Novom, se dogodila se saobraćajna nezgoda, usljed koje je došlo do obaranja dva pešaka, koja su zadobila povrede. 

Do nezgode je došlo, kada je vozač Đ.D, upravljajući motornim vozilom marke BMW X5 hercegnovskih registarskih oznaka udario pešake K.V. koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede i Š.M, koji je zadobio lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Kako je navedeno, policijski službenici su konstatovali da je Đ.D. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i to uz prisustvo alkohola u organizumu u količini od 1,3 g/kg.

"Povrijeđeni pješaci su zbrinuti u medicinskoj  ustanovi, radi pružanja medicinske pomoći, dok  vozač je lišen slobode i zadržan u prostorijama Centra bezbjednosti Herceg Novi", piše u saopštenju.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Podsjećamo, Uprava policije je juče najavila pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vozača koji upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola. 

 

Ostavi komentar

0/300