Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Globarević upucan zbog zelenašenja?

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Dnevne novine/CdM

Globarević upucan zbog zelenašenja?

Podgoričanin Dražen Globarević (29) ranjen je preksinoć u 23.10h tokom pucnjave koja se dogodila u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Na njega je iz za sada nepoznatog razloga u pravcu nogu pucao mladić čiji se indentitet još utvrđuje, a koji je nakon ispaljenih hitaca pobjegao sa lica mjesta.

Globarević je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede tako što ga je metak okrznuo u predjelu skočnog zgloba.

Nakon što mu je ukazana pomoć u Kliničkom centru, on je otpušten na kućno liječenje.

Motiv napada je za sada nepoznat, ali policija sumnja da ima veze sa poslom sa kojim se, navodno, Globarević bavi i zbog kojeg je i ranije privođen, a to je zelenaštvo, pišu Dnevne novine. 

Pucanj u predjelu noge najvjerovatnije je bio upozorenje, stoga je predmet dat u rad Osnovnom državnom tužilaštvu.

Globarević je, kako piše ovaj list, zajedno sa bratom Draganom Globarevićem hapšen krajem aprila 2017. zbog sumnje da su od marta 2016. godine u više navrata Draženu Mujoviću pozajmljivali novac na kamatu, u ukupnom iznosu od 24.000 eura, sa kamatom od 15 odsto na mjesečnom nivou.

Dražen Globarević se vodi kao bezbjednosno interesantno lice, a hapšen je i u februaru 2012. godine, nakon što je odbacio pištolj kada je vidio policiju i krenuo da bježi. Međutim, policajci su uspjeli da ga sustignu i uhapse.

Takođe su pronašli i pištolj kalibra 7,65 mm sa sedam metaka koji je Globarević odbacio tokom bjekstva.

Godinu ranije Dražen Globarević je privođen zbog tuče u lokalu "Porto" u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici tokom koje je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Ostavi komentar

0/300