16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Malo je reći da je to zločinački čin, takav kukavičkluk je nezapamćen"

Hronika

Comments 1

"Malo je reći da je to zločinački čin, takav kukavičkluk je nezapamćen"

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Uprava policije će preduzeti sve mjere u skladu sa zakonom i Ustavom u cilju zaštite policijskih službenika, jer oni, kako je kazao pomoćnik direktora Nikola Janjušević, nijesu glineni golubovi da bi se neko iživljavao nad njima.

Janjušević je u Jutarnjem programu Javnog servisa rekao da je ubistvo policijskog službenika Milutina Lekovića u Igalu brutalan i kukavički čin.

On je istakao da je Uprava policije izgubila časnog i hrabrog službenika i da su dugo upozoravali na sve veći broj napada na policijske službenike.

"Imamo dva aspekta njihovog ugrožavanja - lakši oblik, to je ometanje i omalovažavanje, a drugi je teži aspakt, odnosno napadi na policijske službenike. Sve ono što smo upozoravali desilo se juče", kazao je Janjušević.

On je naglasio da su ogorčeni takvim postupkom.

"Malo je reći da je to zločinački čin - takva brutalnost, takav kukavičkluk je nezapamćen", rekao je Janjušević, prenosi portal RTCG.

On je objasnio da su službenici policije u nedjelju radili uobičajene aktivnosti, u skladu sa ovlašćenjima, poručujući da će učiniti sve da se ovako nešto nikad više ne desi.

Uhapšeni strani državljani su, kako je rekao Janjušević, u nadležnosti tužilaštva, pa će narednih dana biti poznato kakve će se mjere preduzeti.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Đoko Orlandić

Atmosferu da policiji ništa nije dozvoljeno, čak ni da radi po zakonu, stalno stvaraju "Vijesti" i "Dan". Ne samo to, no svakodnevno daju protora koliko žele svim domaćim i bjelosvjetskim kriminalcima. Sa tim vrše pritisak na policiju da ne smije raditi svoj posao, jer će se naćikao mete kod njih.