Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prekršajna prijava protiv tri osobe zbog vrijeđanja đakona CPC

Izvor: Ilustracija

Hronika

Comments 1

Prekršajna prijava protiv tri osobe zbog vrijeđanja đakona CPC

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Policija u Tivtu podnijela je prekršajnu prijavu protiv tri osobe zbog grubog vrijeđanja đakona Crnogorske pravoslavne crkve, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Policija u Tivtu podnijela je prekršajnu prijavu protiv tri lica zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Naime, S.Đ. (20), N.C. (20) i N.K. (19) su počinili prekršaj grubo vrijeđanje na štetu N.A. i njegove majke M.A. na način što su lupali na vrata stana u kojem su se pomenuti nalazili i vrijeđali ih.

N.A. je đakon Crnogorske pravoslavne crkve.

Od S.Đ., N.C. i N.K. su prikupljena obavještenja na zapisnik", navode iz policije.

Sa predmetnim događajem je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, dodaju iz UP. 

"Protiv S.Đ., N.C. i N.K. podnijeta je prekršajna prijava po osnovu člana 7. st. 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog grubog vrijeđanja ili naročito drskog i uvredljivog ponašanja na štetu N.A. i njegove majke M.A.", zaključuju iz policije. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

aga

Neka im okače medalje. Patriotizam u CG već stotinu godina mjeri se količinom mržnje prema svemu što je Crnogorsko. Imamo tri popa pa i oni smetaju posrbicama.